You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Noutati

Ulei de in presat la rece

Ulei de in presat la rece

Producătorii locali din Moldova au cunoscut acum mult timp beneficiile cultivării semințelor de in, cu multiple utilități în domenii diverse. La Zorian, luăm semințele 100% naturale și le transformăm în ulei cu gust puternic aromat, prin metoda tradițională de presare la rece, transmisă din generație în generație.

Semințele de in au o mulțime de beneficii pentru sănătate, sunt la îndemână și extrem de nutritive, câștigând astfel popularitate și în categoria uleiurilor presate la rece. Uleiul de in este folosit de mii de ani, în special în bucătăria mediteraneană, deoarece este o sursă excelentă de acid linoleic, acizi grași Omega-3, dar și de fibre dietetice.

Este recomandat ca la achiziția unui ulei din semințe de in să alegeți varianta obținută prin presare la rece, deoarece această metodă de procesare asigură păstrarea tuturor vitaminelor și nutrienților din semințele naturale, împreună cu gustul puternic, 100% natural. De asemenea, ar fi ideal ca produsul să fie depozitat într-o sticlă opacă, deoarece aceasta va reduce procesul de oxidare.

Uleiul presat la rece de in conține acizi grași omega 3, omega 6, care sunt benefice pentru sănătate. De asemenea, el conține acizi grași ce nu pot fi sintetizați de corpul uman, astfel că ei trebuie aduși în corp prin alimentație. Reprezinta cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi esențiali Omega-3, având un conținut ridicat de vitamine (complexul B şi vitamina E), lecitină, fibre, potasiu, magneziu şi fitoestrogeni.

Uleiul de in presat la rece Zorian poate fi folosit atât pentru uz extern, cât și pentru uz intern. În ceea ce privește consumul său, poate fi integrat ușor în salate, sosuri sau smoothie-uri sănătoase.

Fiind presat la rece, uleiul devine foarte versatil în bucătărie și foarte benefic sănătății noastre. Recomandăm uleiul de in pentru prevenirea cancerului, îmbunătățirea sănătății oaselor, scăderea colesterolului și reglarea tensiunii, îmbunătățirea sănătății inimii. Totodată el te ajută să slăbești eficient, ajută la dezvoltarea sistemului nervos, a retinei și a sistemului imunitar al copilului.

Atenție: Femeile însărcinate și femeile care alăptează trebuie să evite consumul uleiului de in.

Este momentul să schimbi ceva în alimentația ta și să simți din plin aroma semințelor cultivate pe plaiuri românești, un gust demn de 2 stele Michelin. Găsești uleiurile presate la rece Zorian pe website-ul nostru sau în magazinele partenere

Share