You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Noutati

ZORIAN pune strop de soare în mâncare cu uleiurile naturale presate la rece

ZORIAN pune strop de soare în mâncare cu uleiurile naturale presate la rece

Cu o creștere exponențială a educației în jurul beneficiilor lor, uleiurile presate la rece au devenit mai populare și implicit esențiale într-o dietă echilibrată. Dorința consumatorului modern de a duce un stil de viață cât mai sănătos a potențat extinderea acestei nișe și cererea unei game cât mai diversificate.

Astăzi, unul dintre brandurile puternice din acest domeniu este și ZORIAN. Înființat în 2018 în Iași, în localitatea Oțeleni, brandul se ocupă cu producția și comercializarea uleiului brut din diferite tipuri de semințe, prin procedeul de presare la rece.

Uleiurile ZORIAN sunt produse naturale, extrase – așa cum o arată și numele – fără procedee termice, din semințe de floarea soarelui, așa încât să își păstreze nealterate proprietățile terapeutice. Deși uleiurile ZORIAN sunt comercializate ca aliment, ele reprezintă mai mult de atât, proprietățile terapeutice fiind remarcabile.

Astfel, se răspunde la nevoile și cerințelele consumatorilor care sunt în căutare de produse naturale și sănătoase, cu gust adevărat, care provin de la producători români. Încrederea și siguranța consumului de ulei marca ZORIAN sunt asigurate de certificările de calitate și de gust pe care brandul le deține, cea mai importantă fiind cea de la International Taste of Quality, unde producătorul de ulei a obținut două stele Michelin pentru excelență și recunoașterea calității uleiului de floarea-soarelui.

Autenticitatea, posibilitatea de a inova, adaptarea la tendințe sunt avantaje pe care ZORIAN caută să le îndeplinească constant, astfel că deține și produce două categorii de ulei. Este vorba de uleiul presat la rece din Floarea Soarelui, In, Cânepă, Armurariu și Rapiță, iar a doua categorie este cea a uleiurilor aromate: Ulei de Floarea Soarelui cu Anason, Busuioc, Cătină, Salvie și Usturoi.

Un rol important în vânzările din următoarele luni va fi jucat de dezvoltarea distribuției în segmentul HoReCa și a relațiilor cu marile lanțuri de retail și cu magazinele de proximitate. Găsiți mai multe informații, dar și afișarea produselor pe site-ul brandului: www.zorian.ro

ulei zorian ulei presat la rece
Share