You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Află mai multe despre povestea ZORIAN

Într-un sat parcă uitat de lume, unde puritatea oamenilor și respectul față de natură încă persista, a crescut Zorian, un meșteșugar priceput ce transforma semințele naturale cultivate de vecinii lui în uleiuri sănătoase, ecologice și puternic aromate, prin metoda tradițională a presării la rece, transmisă din generație în generație.

Astăzi, uleiurile Zorian reprezintă jurământul de gust și sănătate făcut generațiilor, prin care meșteșugarul se asigură zilnic că nimic nu este mai gustos, mai sănătos și de o calitate mai superioară decât ceea ce natura a creat. Presarea la rece asigură menținerea tuturor vitaminelor și nutrienților din semințe, atât de necesare organismului, făurind un ulei deosebit de aromat chiar în inima Moldovei.

100% naturale, produse în România și certificate pentru gustul lor, bogate în vitamine A, B, D, E, acizi polinesaturați și monosaturați, uleiurile presate la rece Zorian devin esențiale în bucătăria și în dieta ta zilnică. Integrează-le în rețete tradiționale sau internaționale, și bucură-te de un gust deosebit și sănătate în aceeași farfurie.

Contactează-ne
ulei-presat-la-rece-zorian