You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Modalități de plată

1. Plata Ramburs

Este o plată ce se face la curier, fiind o modalitate ce permite achitarea integrală a comenzii la momentul sosirii. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.

2. Plată online

Se referă la plata cu cardul pe internet. Plata online presupune introducerea datelor de pe card (număr card, nume deținător card, cod CVV) în magazinul online și autorizarea tranzacției.

ATENȚIE! Niciodată nu va fi solicitat codul PIN.

Cum plătesc online?

Selectezi plata online în pasul comenzii. La apăsarea butonului de trimite comanda, vei fi redirecționat către platforma EuPlătesc pentru a efectua plata comenzii.

În noua fereastră EuPlătesc vei completa datele cardului tău și apasă butonul Plătește.

Tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului de pe zodiacool.ro. În cazul în care plata nu se confirmă, vei primi un e-mail de reincercare a plății.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru garantarea siguranței tranzacțiilor, ZORIAN folosește platforma EuPlătesc.

3. Transfer bancar

Se referă la transferuri online realizate cu ajutorul serviciului de internet banking. Cu ajutorul aplicațiilor specifice oricărei bănci, se pot transfera sume de bani în conturile magazinelor.

4. PayPal

Este o metodă de plată pe internet cu ajutorul căreia faci plăți foarte rapide și mult mai sigure decât celelalte metode online. Acest lucru este posibil datorită faptului că la deschiderea contului trimiți datele personale o singură dată. Singurele date care ajung la vânzător sunt adresa de email și cea de livrare a produselor cumpărate. Și vânzătorul este, la rândul lui, verificat.