You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ulei de floarea soarelui presat la rece - 1L

1700 Lei

Ulei Zorian obținut prin presarea la rece a semințelor de floarea soarelui. Este foarte bogat în vitamina E, fiind considerat o sursă importantă de protecţie pentru artere şi pentru inimă. Aceasta are un puternic efect antioxidant, stimulează sistemul imunitar şi asigură dezvoltarea normală a nervilor. Este un produs natural, extras fără procedee termice din seminţele de floarea-soarelui, ceea ce duce la menţinerea gustului, a aromei şi a substanţelor nutritive


  • Categorie:Ulei de floarea soarelui
  • Volum:1 L

Share

Ulei Zorian obținut prin presarea la rece a semințelor de floarea soarelui. Este foarte bogat în vitamina E, fiind considerat o sursă importantă de protecţie pentru artere şi pentru inimă. Aceasta are un puternic efect antioxidant, stimulează sistemul imunitar şi asigură dezvoltarea normală a nervilor. Este un produs natural, extras fără procedee termice din seminţele de floarea-soarelui, ceea ce duce la menţinerea gustului, a aromei şi a substanţelor nutritive.

Ce conține

Uleiul de floarea–soarelui presat la rece are un conţinut mare de lecitină ce ajută la tonifierea sistemului nervos, de vitaminele A, E şi F, acizi graşi polinesaturaţi - benefici pentru scăderea colesterolului, precum şi alte substanţe cu efecte antiinfecţioase şi regenerative. El este antioxidant, tonic, nutritiv, regenerant, antiinfecţios şi detoxifiant. Uleiul de floarea-soarelui conţine de asemenea şi vitamina A care ajută la creşterea oaselor şi a dinţilor, la prevenirea diverselor infecţii, a aterosclerozei şi a hipertensiunii.

Cum se consumă

Deşi este vândut ca adaos la hrană, el este mult mai mult decât un aliment, proprietăţile sale terapeutice fiind remarcabile. Se foloseşte în stare cruda la salate, dar şi la alte preparate culinare, căci, chiar dacă prin încingere îşi mai pierde o parte din vitamine, el rămâne totuşi superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenţă, vâscozitate, lipsa oricăror resturi de substanţe chimice, fiind natural 100%.

Pentru ce se recomandă
    Înlocuirea uleiului normal cu cel presat la rece este un tratament de lunga durata cu efecte foarte bune. Recomandăm uleiul de floarea soarelui pentru:
  • dezintoxicarea organismului
  • prevenirea afecţiunilor gingiilor
  • tratarea bolilor respiratorii ale cailor superioare
  • tratarea şi prevenirea arteriosclerozei
  • Tratarea și prevenirea accidentelor vasculare
Beneficii produs

Scade colesterolul

100% naturale, produse în România și certificate pentru gustul lor, bogate în vitamine A, B, D, E, acizi polinesaturați și monosaturați, uleiurile presate la rece Zorian devin esențiale în bucătăria și în dieta ta zilnică. Integrează-le în rețete tradiționale sau internaționale, și bucură-te de un gust deosebit și sănătate în aceeași farfurie.

Când comanzi produsele ZORIAN, completează corespunzător adresa de livrare pentru curier iar produsele aung rapid și în siguranță la tine.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

SPECIFICAȚII

Tip produs Ulei de floarea soarelui
Tara de origine Romania
Continut pachet 1 Sticla 1L
Dieta speciala Bogat in Vitamina E
Cantitate 1 L
Specialitate Ulei si Otet
Gramaj 920 g
Calorii/ 100 g 899

Review se poate acorda doar din emailul de comanda


Rating 0.00/5

0.00 (0 Review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Intră în e-mailul de comandă și acordă o notă produselor cumpărate pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să facă o alegere la fel de bine documentată.

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Ulei de floarea soarelui presat la rece - 1L
Ulei de floarea soarelui presat la rece - 1L
1700 Lei
Vezi coș produse