You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ulei din fructe de Catina Ecologic

15000 Lei

INGREDIENTE: 100 % ulei pur, ecologic presat la rece nefiltrat din fructe întregi de cătină (Hippopae rhamnoides L.) Țara de proveniență a fructelor: România


  • Categorie:Ulei de floarea soarelui
  • Volum:100 ml

Share

Acizii graşi nesaturați conținuți ȋn uleiul Zorian , care fac parte din categoria acizilor Omega 7, stimuleazăbuna funcționare a sistemului cardiovascular prin reducerea nivelului de colesterol LDL(Colesterol Rau) şi creşterea nivelului de colesterol HDL(Colesterol Bun), precum şi cu influențe benefice asupra menținerii nivelului de trigliceride ȋn limitele normale.

 

Acidul oleic prezent ȋn uleiul de cătinăZorian, face parte din acizii graşi nesaturaţi Omega 9. Prin ȋnlocuirea grăsimilor saturate din alimentație cu grăsimi nesaturate, contribuim la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. De asemenea, acizii graşi nesaturaţi Omega 9 şi ȋn special acidul oleic, ajutăla energizarea organismului, fiind deosebit de eficienț ȋn combaterea oboselii şi la ȋmbunătăţirea stării de spirit.

100% naturale, produse în România și certificate pentru gustul lor, bogate în vitamine A, B, D, E, acizi polinesaturați și monosaturați, uleiurile presate la rece Zorian devin esențiale în bucătăria și în dieta ta zilnică. Integrează-le în rețete tradiționale sau internaționale, și bucură-te de un gust deosebit și sănătate în aceeași farfurie.

Când comanzi produsele ZORIAN, completează corespunzător adresa de livrare pentru curier iar produsele aung rapid și în siguranță la tine.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

SPECIFICAȚII

Tip produs Ulei de Catina Ecologic
Gramaj 100ml

Review se poate acorda doar din emailul de comanda


Rating 0.00/5

0.00 (0 Review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Intră în e-mailul de comandă și acordă o notă produselor cumpărate pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să facă o alegere la fel de bine documentată.

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse

Vizualizate recent

Ulei din fructe de Catina Ecologic
Ulei din fructe de Catina Ecologic
15000 Lei
Vezi coș produse